trečiadienis, vasario 17

Su gimtadieniu, mama! :)



Ar minėjau, kad mano mama kolekcionuoja dramblius :)? Namuose jos kolekcijai paskirta atskira „dramblių“ spinta, kurioje kruopščiai sudėlioti moliniai, metaliniai, krištoliniai ir dar bala žino kokie ilgų straublių savininkai. Todėl tikriausiai niekam nepasirodys keista, kad mamos gimtadienio proga nusprendžiau jos kolekciją papildyti dar vienu eksponatu, tik šįkart tekstiliniu.
Drambliukė Dorotėja pagaminta iš kolekciniams meškiukams skirto kailiuko ir specialaus audinio padams, delniukams, vokams ir ausytėms, stiklinių akyčių, specialių blakstienų, medvilninių siūlų, penkių viengubų sujungimų ir sintepono. Mergaitė tonuota aliejiniais dažais, jos ūgis apie 25 cm. Už paskolintą medelį ačiū talentingai floristei Vestinai.

3 komentarai:

  1. Kaip smagu tarp meškių pamatyti ir mergaitę drambliukę! Nors ir daug šilto bei šalto mačiusi, vėtyta ir mėtyta (iš kailiuko nusidėvėjimo sprendžiu) Dorotėja visgi išsaugojo savo moteriškumą ir nepamiršo pasipuošti-ant grakščios talijos užsirišo prabangų atlasinį (?) kaspiną :-) Subtilu ir elegantiška!
    Kiek nuliūdusi atrodo...Bet tikrai nereikėtų, juk ji tokia puiki dovana mamai!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Įsivaizduoju kaip pradžiugins tavo mamą ši dovana.Nauja dramblytė į jos kolekcija, bet ne dramblytė ne šiaip sau, napaprasta, o padaryta dukrytės rankomis. Dovana superinė.
    Pažiūrėjus irgi pagalvojau, kad ji šiek tiek liūdnoka, bet po to supratau - taigi ji susimąsčiusi

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ačiū, Ieva ir Roma ;). Man šiek tiek liūdni žaislai visada labai mieli atrodo. Taip ir norisi prieit ir paglostyt :). Mamai drambliukė patiko :) - ačiū, mergaitės, dar kartą ;)
    Irma

    AtsakytiPanaikinti