trečiadienis, gegužės 5

Miša / Misha


Susipažinkite su Miša, 31 cm aukščio prancūzų kalbos studentu. Vaikinas stropiai kala prancūzų kalbos žodžius ir svajoja kada nors nukeliauti į Prancūziją. Laisvalaikiu jis mėgsta sportuoti ir miegoti.
Miša gimė iš vokiško medvilninio kailiuko, vilnos, sintepono, zomšos ir mineralinio granuliato. Jo akutės stiklinės, rankutės su viela, todėl lengvai lankstosi. Mišos kaklą puošia atlasiniai kaspinai ir nedidelis Eifelio bokštas. Meškutis žinių semiasi iš autentiško senovinio (1961 m.) rusų-prancūzų kalbos žodyno.





4 komentarai:

  1. Nu labai zavus Misha :))) Kailiukas man labai patinka, toks lyg truputi susiveles-pasisiauses. Kaip tik studentui tinkantis :))) Irma, isduok, per kiek laiko mazdaug nuveli snukuti?
    Man tik gal tas pakabukas lyg per didelis, lyg per sunkus atrodo. Nors gal taip tik nuotraukoj atrodo. Saunuole, Irma, visad nekantriai laukiu naujienu is taves :)))

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ooooohhh, Mischa ist so niedlich!!!
    Seinen Gesichtsausdruck finde ich toll. Ein richtig fröhlicher kleiner Bär...

    Liebe Grüße
    Tinchen

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ačiū, Jurginėli. Meškiaus snukutis sudaro kokį trečdalį viso kūrybinio proceso. Niekada neskaičiavau, tačiau manau, kad vėlimas iš viso užima apie 8-10 val. ;)

    Tinchen, danke! Für mich ist es sehr wichtig zu erzielen, dass meine Bären Menschen zum lachen bringen. Ich hoffe, dass es mir mit Misha ein kleines bischen gelungen ist. Liebe Grüsse,
    Irma

    AtsakytiPanaikinti
  4. This teddy bear or Russian or French. and it pleases :-)

    AtsakytiPanaikinti