antradienis, gegužės 3

Meškos, šypsenos ir Miunsteris :)


Prabėgo jau geros dešimt dienų ir jau ima susigulėti įspūdžiai, tad dabar jau ramiai galiu prisėsti ir papasakoti kaip ir kur viskas vyko. :)

Balandžio 23-24 dienomis meškiai pirmą kartą išvyko pasaulio pažiūrėti ir sudalyvauti vienoje didžiausių meškinų parodų ne tik Vokietijoje, bet ir visame pasaulyje - TEDYBAER TOTAL. Visas veiksmas kasmet vyksta labai gražiame, jaukiame ir sakyčiau nelabai dideliame mieste Miunsteryje Vokietijos vakaruose. Paroda vyksta dvi dienas, beveik nuo ryto iki vakaro.

Per tas dvi dienas meškiai suspėjo ne tik save parodyti, bet ir daug šypsenų iš kitų prisirinkti, prisiplepėjom į valias, su daug kuo pasimatėm, su daug kuo susipažinom. O štai kokiame lagamine ir patys meškiai gyveno. ;)






Kaip ir patys meškinai yra vokiškos kilmės (vieną pirmųjų rudnosiukų pasiuvo Margarete Steiff), taip ir aš turiu nemažą dalį vokiško kraujo, tad man buvo ne tik smagu pasidžiaugti meškių paroda ir nesuskaičiuojama rudnosiukų įvairove, bet kartu ir pamatyti labai jaukų Miunsterio miestą, o kartu ir prisiplepėti į valias vokiškai. :)



Ir taip norisi tikėti, kad teks čia dar ne kartą sugrįžti. Nes ten kur meškiai, ten visada gyvena nepaprastai geros emocijos. Ir mes su meškiais tuo dar kartą įsitikinom. :)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą