trečiadienis, lapkričio 15

Meškiukas ligoniukui 2017 / Charity for ill kids 2017


Mieli bičiuliai, noriu su jumis pasidžiaugti, kad štai jau antrus metus gyva nuostabi iniciatyva - PASIŪK MEŠKIUKĄ LIGONIUKUI. 

Pernai su maždaug 40 mergaičių iš Lietuvos ir ne tik pasiuvom meškiukus Vilniaus Santariškių onkologinio skyriaus ligoniukams. Šiais metais nutarėm bendradarbiauti su Labdaros ir paramos fondu „RUGUTĖ“. Iki gruodžio 10 dienos siūsim meškučius ir prieš Kalėdas perduosim juos į geras RUGUTĖS rankas. 

Esu dėkinga kiekvienai prie akcijos prisidedančiai mergaitei, kuri dovanoja savo rankų šilumą ir nuoširdžius linkėjimus pasveikti.  Jeigu ir jūs šiais metais norėtumėt prisijungti, parašykit žinutę, papasakosiu kaip tai galima padaryti. 

Tegyvuoja gydantys rudnosiukai! 


------------------------------------------------------------

Second year in a row I am pleased to be initiator of an amazing charity event - SEW A TEDDY FOR AN ILL KID. Last year we with about 40 girls made teddy bears for little oncology patients here in Vilnius, Lithuania. This year we will create teddy bears for a charity organization named RUGUTE (http://www.rugute.lt/). Big thanks to all the girls that will be a part of it.

Because little bears can do big things. ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą